Oldal kiválasztása

Weboldal készítés árak és költségek 2024-ben

Dr. Szentes háziorvos

Írta: Tankó Zsolt

Weboldal készítés árak

Tisztában vagyok vele, hogy egy kezdő vagy már működő vállalkozásnak rengeteg költséggel kell számolnia. Érthető, hogy senki sem örül egy újabb, több száz ezer forintos kiadásnak. Sajnálatos módon egyre gyakrabban fordul elő, hogy a költségeket mérsékelni próbáló cégvezetők igénybe veszik az ingyenes honlapkészítő rendszereket, amelyeket KOMOLYAN MONDOM senkinek se ajánlok! Inkább ajánlok egy jobb lehetőséget!

Miért nem jó az ingyenes honlapkészítő?

Kezdjük azzal, hogy az ilyen oldalakra feltöltött tartalom SOHA nem lesz a cég tulajdona, a másik, általában külön domain nevet sem kapnak, tehát egy komolytalan, például cegem.freesite.com címen lesz elérhető a vállalkozás. Ebből kifolyólag külön céges email címük se lesz, ami ugyancsak kérdéseket vet fel egy cég esetében. A legfőbb problémák akkor keletkeznek majd, mikor valami egyedi fejlesztésre lenne szükségük, ugyanis az ilyen honlapépítő cégeknél, általában erre nincs lehetőség! Ezek teljesen sablonos megoldáskra specializálódtak. Éppen ezért nem szabad a vállalkozás honlapját lazán kezelni! Igenis áldozni kell rá, mert fontos a jó megjelenés! Ez lesz a cég motorja, ami az új ügyfeleket hozza!

Milyen egy jó weboldal?

Most tekintsük át, hogy milyen egy tökéletes céges honlap. Milyen szempontoknak kell megfelelnie ahhoz, hogy egy kiváló céges weblapunk legyen, amire igenis büszkék vagyunk és a cégünket magabiztosan képviseli. Ebből egyszerűen nem engedhetünk!

  1. Először is, a sebesség kritikus fontosságú. Az embereknek nincs türelmük lassú weboldalakhoz és egy kutatás szerint a lassú oldalak, akár a látogatók 40%-át is elveszíthetik. Tehát egy jó weboldal gyorsan tölt be minden eszközön!
  2. Másodszor, a weboldalnak látványosnak kell lennie. Az első benyomás rendkívül fontos és egy vonzó design segíthet abban, hogy a látogatók hosszabb ideig maradjanak az oldalon és megtekintsék a termékeinket vagy a szolgáltatásunkat. A megfelelő színek, képek és elrendezés mind hozzájárulhatnak egy lenyűgöző megjelenéshez.
  3. Végül, de nem utolsó sorban, egy jó weboldalnak keresőbarátnak is kell lennie. Ez azt jelenti, hogy az oldalnak megfelelően strukturáltnak kell lennie, hogy könnyen értelmezhető legyen a keresőmotorok számára, és könnyen megtalálható legyen a releváns keresési eredmények között. Ez kulcsfontosságú az online jelenlét és a potenciális ügyfelek elérésének szempontjából.

Tehát, ha egy weboldalt szeretnénk, ne feledjük ezeket az alapvető szempontokat. Egy gyors, látványos és keresőbarát weboldal hatalmas előnyt jelenthet az online térben a vállalkozásunknak.

Megfizethető weboldal készítés árak 2024-ben!?

A weboldal készítés árak széles skálán mozognak, számos tényező befolyásolja őket, mint például a funkciók, a design, a tartalom stb. Az egyszerűbb bemutatkozó weblapokat 200.000Ft-ért készítem, de most pár napig 25% engedménnyel, tehát 150.000Ft-ért készíthetem el honlapját. A céges bemutatkozó oladalak, néhány aloldallal rendelkeznek és a fentebb felsorolt összes kritériumnak megfelelnek, gyorsak, mutatósak és keresőbarát honlapok. Referencia munkaként megemlíteném az általam készített pestigazszerelo.hu, gazvizszerviz.hu honlapokat is. Tudnia kell, hogy nálam az ár nem csak a honlapkészítés költségét képezi, hanem minden esetben magába foglalja a domain regisztrációt, a tárhelyet, a design elemeket és a szövegírást is egyaránt.

Milyen áron mozognak a webáruházak?

A webáruházak készítése már komolyabb feladatot képeznek. Ezek a projektek általában bonyolultabbak, mivel számos egyedi funkcióval és integrációval kell rendelkezniük. Az általam készített webáruházak esetében a weboldal készítés árak általában 300.000 Ft-tól kezdődnek, és ez a költség tovább növekedhet, attól függően, hogy milyen egyedi igényeket kell kielégíteni és milyen szintű funkcionalitást kell biztosítani. Mivel a webáruházak sokkal több fejlesztést, testreszabást és karbantartást igényelnek, érdemes több időt és erőforrást szánni rájuk, ami tükröződik az árakban is. Azonban, legyen szó egyszerű vagy komplex webáruházról, én mindig arra törekszem, hogy megfelelő megoldásokat és versenyképes árakat kínáljak ügyfeleimnek.

Miért válasszon engem?

Engedelmével bemutatkoznék: Tankó Zsolt vagyok, több mint 10 éve foglalkozom weboldalak tervezésével és fejlesztésével. A tapasztalatomnak köszönhetően nyugodt szívvel garantálom, hogy az általam készített honlapok gyorsak, esztétikusak és keresőbarátok lesznek.

Az egyedi weboldalak tervezése során kiemelt figyelmet fordítok ügyfeleim igényeire és vállalkozásuk sajátosságaira. A tervezés folyamán szorosan együttműködök a megrendelővel, az egyedi design-től kezdve, egészen az optimalizált tartalomig, minden részletre odafigyelek annak érdekében, hogy a weboldala tökéletesen tükrözze vállalkozását.

Bízza rám weboldala készítését, és garantálom, hogy a végeredmény nemcsak lenyűgöző lesz, hanem segíteni fogja vállalkozását az online térben való sikeres megjelenésben és növekedésben. Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma!